ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

Ρούχα με προσωπικότητα by Irina Korneeva

Η STYLATI είναι μια ελληνική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων που ιδρύθηκε από την σχεδιάστρια Irina Korneeva.

Είμαστε ό, τι φοράμε. Τα ρούχα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου.

Το DNA της μάρκας μας είναι η ατομικότητα, η φυσικότητα, η απλότητα, η θηλυκότητα, η λειτουργικότητα και η κομψότητα. “Stylati” στα ελληνικά σημαίνει “κομψή”, το οποίο αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας 100% . Αναλύουμε πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά ακολουθούμε το δικό μας στυλ . Δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε στους πελάτες πώς πρέπει να φαίνονται – αντίθετα, θέλουμε να τονίσουμε τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Παράγουμε τις συλλογές μας σε περιορισμένο αριθμό, επειδή θέλουμε να είσαστε ξεχωριστές και μοναδικές.

Κάθε χρόνο παράγουμε 4 συλλογές – Άνοιξη-Καλοκαίρι, Resort, Φθινόπωρο-Χειμώνας και μια Βραδυνή. Το φάσμα της συλλογής περιλαμβάνει γυναικεία φορέματα, φορεμάτα, μπλούζες, παντελόνια – απαραίτητα για την σύγχρονη γυναίκα που αγαπάει την μόδα.

Mε τον τρόπο που ντυνόμαστε θέλουμε κάτι να πούμε, κάτι να δείξουμε και – καμιά φορά – κάτι να κρύψουμε. Στο Online Fashion Boutique Stylati μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε επώνυμα γυναικεία ρούχα.

Ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος περιλαμβάνει: κομψά φορέματα – office, casual, βραδυνά & κοκτέιλ, φορέματα για γάμο και βάφτιση, γυναικείες ολόσωμες φόρμες, τοπ, μπλούζες, πουκάμισα και παντελόνια.

Πάντα κάνουμε ανάλυση τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά διατηρούμε το δικό μας στυλ. Σχεδιάζουμε τα ρούχα μας με προσοχή στο fitting και την άνεση. Παράγουμε τις συλλογές μας σε οικογενειακές Ελληνικές βιοτεχνίες. Όλα τα ρούχα μας υπόκεινται σε υποχρεωτική διαδικασία ποιοτικού ελέγχου.

Τα υφάσματα και τα νήματα είναι υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκής προελεύσεως. Όλα τα υφάσματα αποτελούνται από φυσικές ή «νέας γενιάς» τεχνητές ίνες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις, είναι ανώτερες από φυσικές. Τα πλεονεκτήματα τους είναι: πιο απορροφητικές από το βαμβάκι, πιο ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες νερού και δεν ξεθωριάζουν.

Αποστολή μας είναι να δείξουμε στους πελάτες μας ότι μπορούν να ντύνονται με στυλ σε λογικές τιμές. Πουλάμε τα ρούχα μας απευθείας στον τελικό πελάτη, έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και λογική τιμή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλέψουμε για το κατάλληλο μέγεθος, χρώμα, μοντέλο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Αφήστε μια απάντηση