You are currently viewing Πως να δείχνεις πιο αδύνατη με τα κατάλληλα ρούχα
ΜΑΥΡΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Πως να δείχνεις πιο αδύνατη με τα κατάλληλα ρούχα

Rate this post

Γιατί σε κάποια ρούχα φαινόμαστε αδύνατες και σε άλλα – μερικά νούμερα παραπάνω; Όλα είναι θέμα οπτικών ψευδαισθήσεων.

Γνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας τις οπτικΕς ψευδαισθΗσεις στα ρΟΥχα, εΙναι πολύ πιο εΥκολο να βρεΙς το outfit ακόμη και να αλλΑξεις δραματικά την εμφΑνισΗ σου

Έτσι, σκοπός μας είναι να εστιάσουμε την προσοχή μας στα προτερήματα μας, να εξισορροπήσουμε τη σιλουέτα και να τοποθετήσουμε σωστά τους τόνους.

Επίλεξε ροΥχα ώστε να αισθΑνεσαι Ανετα

Εάν συνέχεια τραβάς τη φούστα σου ή προσαρμόζεις τις τιράντες σου όλη την ώρα, όλοι θα το παρατηρήσουν. Το μεγαλύτερο σφάλμα στυλ που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να φορούν ρούχα που δεν τους ταιριάζουν. Πολύ συχνά παρατηρώ φορέματα σε πατρόν με κόψιμο κάτω από το στήθος, όπου η ραφή σηκώνεται πάνω στο στήθος και το ισιώνει και το διασχίζει. Καταστροφή! Αυτό το σχέδιο πρέπει να τονίζει το μπούστο σου. Το πιο πιθανό είναι ή λάθος στο πατρόν, ή φοράς το φόρεμα με λάθος τρόπο.

Οι μακριΕς κΑθετες και διαγώνιες ρΙγες οπτικΑ κΑνουν το σώμα πιο λεπτό και καλλίγραμμο,

οι οριζόντιες ρΙγες τονίζουν τα παραπανίσια κιλά.

Έλεγξε τις κατακόρυφες και οριζόντιες γραμμές και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει! Τα κουμπιά σε σειρά, τα βαθιά σκισίματα, η V-λαιμόκοψη, το μακρύ μαντήλι ή το σάλι, τα νερβίρ στα παντελόνια, οι κάθετες ραφές και οι ρίγες θα βοηθήσουν να κολακεύουν τη σιλουέτα σου. Εξαίρεση είναι οι φαρδιές ρίγες με αντίθεση και συχνές βαθιές πτυχές – κάνουν το σώμα να φαίνεται μεγαλύτερο.

Για ακόμη πιο μακριά πόδια διάλεξε nude γόβες. Πηγαίνουν με όλα τα χρώματα, μακραίνουν οπτικά τα πόδια σου και δίνουν την αίσθηση επιπλέον ύψους.

Μακριά σκουλαρίκια και μακριά κολιέ κάνουν πρόσωπο και λαιμό να μοιάζουν λεπτότερα. Αλλά είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα πράγμα και να μην φοράς μακριά σκουλαρίκια και κολιέ μαζί. Απόρριψε τα κοντά κολιέ με τις μεγάλες χάντρες – “κόβουν” το λαιμό και τον “κονταίνουν”. Το ίδιο με το choker – δεν είναι για όλους. Και αν έχεις μεγάλο στήθος, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψεις τις καρφίτσες στα σακάκια.

Αν, αντιθέτως, θέλεις να τονίζεις οπτικά το μπούστο και τους ώμους, φόρεσε οριζόντια ριγέ ή καρό μπλούζες. Οι καλύτεροι φίλοι σου θα είναι: λαιμόκοψη σε σχήμα “καρδιά” ή “χαμόγελο”, οριζόντια βολάν και τα frills.

Μονόχρωμο outfit

Τίποτα δεν κάνει την σιλουέτα να φαίνεται πιο λεπτή από το μονόχρωμο outfit. Με άλλα λόγια, όταν είσαι ντυμένη σε ένα χρώμα από πάνω μέχρι κάτω. Τα πάντα – το φόρεμα, το καλσόν, τα παπούτσια και το παλτό σε ίδιο χρώμα. Αυτή η τάση παραμένει στην κορυφή της δημοτικότητας για πολύ καιρό. Το Outfit που αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος είναι εξαιρετικά κομψό και στυλάτο. Συνδυάζοντας ρούχα σε αποχρώσεις του ίδιου μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις αυθεντικούς συνδυασμούς και να παίξεις με την σιλουέτα,τα αξεσουάρ και τις διαστάσεις. Για παράδειγμα, από μια λαχανί σκιά σε ένα σμαραγδένιο πράσινο και σε ένα βαθύ κυπαρισσί.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ακόμη παράδειγμα μονόχρωμου outfit. Οι μακριές κάθετες γραμμές της ολόσωμης φόρμας μακραίνουν και αδυνατίζουν την σιλουέτα, οπότε μια μακριά ολόσωμη φόρμα σίγουρα πάει σε όλες τις γυναίκες.

Αυτό ισχύει και με τις trendy Ζιπ Κιλότ. Συνδύασε με μια μπλούζα του ίδιου χρώματος – είναι μια win-win επιλογή που οπτικά σίγουρα δεν θα κονταίνει τα πόδια σου. Φόρεσε την Ζιπ Κιλότ με τα μυτερά παπούτσια με μεσαίου φάρδους τακούνι και με καλσόν σε ίδιο χρώμα, ή διάλεξε τις αγαπημένες σου nude γόβες χωρίς κάλτσες. Μην φοράς φαρδιές μπότες με στρόγγυλες μύτες μαζί με Ζιπ Κιλότ!

Να φοράτε σκούρα χρώματα σε απαλές αποχρώσεις

Τα σκούρα χρώματα δημιουργούν σίγουρα μία μαγική εμφάνιση! Είναι γεγονός ότι στο ανθρώπινο μάτι τα σκούρα αντικείμενα φαίνονται μικρότερα και τα ανοιχτόχρωμα μεγαλύτερα. Αυτός είναι ο λόγος που τα σκούρα μπλε, μπορντό, καφέ, σκούρα πράσινα και μαύρα outfits δίνουν την αίσθηση αδύνατης σιλουέτας.

Color blocking

Είναι ο συνδυασμός δύο-τριών διαφορετικών χρωμάτων ή ένωση του μαύρου με άλλα χρώματα. Οι σκούρες κάθετες λεπτομέρειες στο πλάϊ, θα “εξαφανίσουν” τις ανεπιθύμητες καμπύλες – ακόμα καλύτερα αν συγκλίνουν στη μέση με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο λεπτή. Πρόσεξε: δεν πρέπει να βάζεις μέσα στο παντελόνι μια μπλούζα με χρωματική αντίθεση. Υπάρχει όμως μια λύση – βάλε την μπλούζα μόνο απο μπροστά και στην πλάτη άφησε την ελεύθερη.

Φόρεσε τα εφαρμοστά ρούχα όπως πρέπει

Αν θέλεις στα στενά ρούχα να έχεις ωραία εμφάνιση πρέπει να επιλέξεις το σωστό εσώρουχο. Απόφυγε τα σουτιέν με πολύ λεπτές τιράντες. “Πιέζουν” και “παραμορφώνουν” τους ώμους και την πλάτη και θα καταστρέψουν την εμφάνιση σου. Είναι προτιμότερο να επιλέγεις σλιπ χωρίς ραφές και σουτιέν με φαρδιές τιράντες ή strapless . Για να έχεις ένα υπέροχο look σε μια εκδήλωση φόρεσε ένα βραδυνό φόρεμα με ολόσωμο λάστεξ κορσέ.

Δώσε προτίμηση στα ματ υφάσματα

Τα ρούχα από γυαλιστερά σατέν υφάσματα μας κάνουν να φαινόμαστε με παραπανίσια κιλά αφού η λάμψη πάντα προσελκύει την προσοχή και τονίζει ακόμα και την πιο μικρή ατέλεια. Καλύτερα να αποφύγεις τα στενά φορέματα από γυαλιστερά υφάσματα, υφάσματα με παγιέτες και βελούδο. Ωστόσο, μην αρνείσαι στον εαυτό σου την ευχαρίστηση να φοράς λαμπερά φορέματα, απλά πρόσθεσε την λάμψη προσεκτικά – συνδυάζοντας γυαλιστερές και ματ επιφάνειες σε ένα outfit. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα σατέν φόρεμα με ένα ματ blazer, ή δημιούργησε ένα μονόχρωμο look με ένα τοπ με παγιέτες, ματ παντελόνι και ματ ζακέτα. Ή διάλεξε ένα φόρεμα με γυαλιστερές και ματ λεπτομέρειες.

Τέλος, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σωστή, ευθεία στάση του σώματος και ένα χαριτωμένο βάδισμα!

Βρείτε το σωστό outfit και απογειώστε το look σας με τα μοναδικά ρούχα της Stylati.

Δείτε όλα τα ρούχα μας εδώ – https://www.stylati.gr/el

Irina Korneeva

Σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων

Αφήστε μια απάντηση