You are currently viewing Τα κορυφαία χρώματα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018
Τα κορυφαία χρώματα για την άνοιξη-καλοκαίρι

Τα κορυφαία χρώματα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018

Rate this post

Η επερχόμενη σεζόν της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι του 2018 θα είναι μια εποχή αισιοδοξίας και  ζωτικότητας. Θα είναι γεμάτη με φωτεινά, ζωντανά, ζουμερά χρώματα και αποχρώσεις. Το χρώμα εξακολουθεί να αποτελεί βασικό παράγοντα στις τάσεις της μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2018. Οι ασυνήθιστες ανοιξιάτικες αποχρώσεις που δημιουργούν σύνθετους και πρωτότυπους συνδυασμούς σας επιτρέπουν να πειραματηστείτε με τα χρώματα όλο το χρόνο χωρίς περιορισμούς – γένος, ηλικία ή εποχικότητα. Η έγχρωμη ιστορία της επερχόμενης εποχής της μόδας είναι η ιδανική αντανάκλαση αυτού του νέου πνεύματος. Μπορούμε να δούμε πώς οι διασημότητες και οι άνθρωποι με επιρροή φορούν τα πιο πολύχρωμα outfits, εμπνέοντας μας με  λαμπερά look. 

Έτσι, ποια χρώματα θα είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν σύμφωνα με το Pantone Color Institute; Πώς θα τα φορέσουμε στην καθημερινή ζωή και πώς θα τα συνδυάσουμε; Ποια χρώματα μας ταιριάζουν και ποιες αποχρώσεις θα πρέπει να αποφεύγουμε;

Έχουμε 12 αποχρώσεις στη παλέτα των χρωμάτων της μόδας  άνοιξη-καλοκαίρι  2018 συν 4 ουδέτερες αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως σύνδεσμος σε διάφορους συνδυασμούς και να αποτελέσουν  τη βάση της ντουλάπας.

Τα κορυφαία χρώματα για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018

Τα κορυφαία χρώματα για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018

Έντονο Μωβ - το κύριο χρώμα του 2018Έντονο Μωβ

Το κύριο χρώμα του 2018 σύμφωνα με το ινστιτούτο Pantone. Μια μαγική και γοητευτική μοβ απόχρωση. Ταιριάζει και στις δύο – ξανθιές και μελαχρινές. Το μυστικό μιας  ελκυστικής εμφάνισης είναι ένα ακτινοβόλο, λαμπερό δέρμα. Εφαρμόστε λίγο highlighter στα ζυγωματικά και lip gloss στα χείλια για να τονίσετε το πρόσωπο. Επιλέξτε αξεσουάρ από την ίδια οικογένεια χρωμάτων – για παράδειγμα, Πολύ Ανοιχτό Λίλα ή Ροζ Λεβάντα. Ή παίξτε με την αντίθεση – διαλέξτε Πράσινο Λεμόνι, Τυρκουάζ Αρκάδια ή Ανθισμένη Ντάλια.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια αρμονική εμφάνιση μόνο από ζωντανά χρώματα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ουδέτερες αποχρώσεις, το σημαντικότερο είναι να καθορίσετε σωστά το ποσό του πρόσθετου (δεύτερου, τρίτου και τέταρτου) ζωντανού χρωμάτος. Δύο ζωντανά χρώματα δεν πρέπει ποτέ να είναι ισοδύναμα σε ενα outfit – το πρώτο, κύριο χρώμα θα πρέπει να πάρει περισσότερο χώρο και το δεύτερο – πιο λίγο. Έτσι  δεν θα μοιάζετε με κλόουν.

Ροζ Λεβάντα - μοδάτο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Ροζ Λεβάντα

Μια απαλή, γοητευτική, ρομαντική και φρέσκια απόχρωση της λεβάντας  ταιριάζει για κορίτσια οποιουδήποτε χρωματότυπου. Για ντελικάτους μονόχρωμους συνδυασμούς πάρτε αποχρώσεις της ίδιας οικογένειας – Άνοιξιάτικο Κρόκος, Πολύ Ανοιχτό Λίλα. Για φρέσκους και για τολμηρούς συνδυασμούς φορέστε  χρώματα με αντίθεση – Πράσινο Λεμόνι ή Τυρκουάζ Αρκάδια.

Ανοιξιάτικος Κρόκος - μοδάτο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Ανοιξιάτικος Κρόκος

Ζωντανό και εκφραστικό, Ανοιξιάτικος Κρόκος – μια απόχρωση από τη βιολετί οικογένεια – δίνει την αίσθηση της λουλουδιασμένης άνοιξης .

Πολύ Ανοιχτό Λίλα - μοδάτο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Πολύ Ανοιχτό Λίλα

Μια αιθέρια, ελάχιστα αντιληπτή απόχρωση από την μοβ οικογένεια για  απαλούς συνδυασμούς. Ειδικά σε ελαφριά υφάσματα με σατέν επιφάνεια θα έχει τέλειο εφέ. Ταιριάζει σε  όλες γυναίκες χωρίς εξαίρεση.

Ανθισμένη Ντάλια - μοδάτο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Ανθισμένη Ντάλια

Ακόμα ενα απαλό παστέλ και απίστευτα ελκυστικό χρώμα που ταιριάζει σε γυναίκες οποιουδήποτε  χρωματότυπου. Συνδυάζεται αρμονικά με όλες τις αποχρώσεις της παλέτας μόδας άνοιξη-καλοκαίρι  2018.

Μοδάτα χρώματα ανοιξη-καλοκαίρι 2018

Καναρινί Meadowlark - μοντέρνο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Meadowlark

Έντονη και ζωντανή απόχρωση του κίτρινου, η οποία είναι ιδανική για κορίτσια με “ζεστό” χρωματότυπο – με καστανά ή με κόκκινα μαλλιά. Ταιριάζει τόσο για ξανθές όσο και για μελαχρινές. Ωστόσο, για τα κορίτσια με πολύ ανοιχτό  δέρμα καλό θα είναι να κάνουν λίγη ηλιοθεραπεία για να φαίνετε η επιδερμίδα τους πιο φρέσκη με αυτό το χρώμα.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ζωντανή εμφάνιση, κάντε ένα συνδυασμό με Εντονο Μωβ ή με Άνοιξιάτικο Κρόκος. Για πιο ήπιο συνδυασμό, πάρτε ως βάση τις ουδέτερες αποχρώσεις.

Πράσινο Λεμόνι - μοντέρνο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Πράσινο Λεμόνι

Ακόμα πιο ελκυστικό το Πράσινο Λεμόνι φέρνει μια λαμπερή νότα εσπεριδοειδών στην παλέτα άνοιξη-καλοκαίρι 2018. Ιδανικό με όλες τις μωβ αποχρώσεις, αναζωογονώντας  την ουδέτερη παλέτα.

Μοντέρνα χρώματα ανοιξη-καλοκαίρι 2018

Τυρκουάζ Arcadia - ιδιαίτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Τυρκουάζ Arcadia

Χωρίς αυτή την απόχρωση, η χρωματική παλέτα άνοιξη-καλοκαίρι 2018 δεν θα ήταν τόσο φρέσκια. Η Arcadia είναι μια καθαρή, δροσερή, ζωντανή πράσινη απόχρωση με μια σταγονίτσα του μπλε. Φαίνεται τέλεια σε κάθε συνδυασμό και θα είναι απολύτως κατάλληλη για οποιονδήποτε. Μόνο αν θέλετε να την συνδυάσετε με Cherry Tomato, μην το παρακάνετε με την τελευταία. Προσθέστε το με μικρές κηλίδες.

Γαλάζιο - ιδιαίτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Little Boy Blue

Μια καθαρή απόχρωση του γαλάζιου ουρανού της άνοιξης δίνει γαλήνη  και υπόσχεται μια ηλιόλουστη μέρα. Τώρα μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στα ντουλάπια των μικρών αγοριών, αλλά και στα δικά μας. Συνιστάται τόσο για ξανθιές όσο και για μελαχρινες αλλά περισσότερα αυτό  το χρώμα το αγαπάνε οι ξανθιές  επειδή φέρνει μια λάμψη στη επιδερμίδα.

Emperador - ιδιαίτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Emperador

Μια πλούσια σκούρη σοκολάτα-κονιάκ αποχρώση θα είναι εξαιρετική σε συνδυασμό με τις φρέσκες αποχρώσεις Lime Punch, Spring Crocus ή Arcadia. Ωστόσο, τα κορίτσια με “κρύο” χρωματότυπο πρέπει να την φορούν πολύ προσεκτικά επειδή μπορεί να φαίνετε πολύ βαριά η απόχρωση σε αυτά. Μην ντυθείτε εντελώς με αυτό το χρώμα, είναι καλύτερα να το αφήσετε για μοτίβα ή για παπούτσια.

Καφέ Chili Oil - ιδιαίτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Chili Oil

Ένα ακόμη “χειμωνιάτικο” χρώμα στην παλέτα άνοιξη-καλοκαίρι 2018. Μια βαθιά κόκκινη-καφέ απόχρωση προσθέτει μια πικάντικη νότα  στα φωτεινά και φρέσκα χρώματα του καλοκαιριού. Συνδυάζετε  αρμονικά με ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε, πράσινου και μωβ.

Ιδιαίτερα χρώματα ανοιξη-καλοκαίρι 2018

Πορτοκαλί κόκκινο Cherry Tomato - ιδιαίτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Cherry Tomato 

Το παρορμητικό Cherry Tomato είναι ένα ζωηρό πορτοκαλί κόκκινο χρώμα που εκπέμπει ζέστη και ενέργεια. Αυτό το χρώμα πάντα προσελκύει την προσοχή, είναι τολμηρό και ασυμβίβαστο. Ταιριάζει σε κορίτσια οποιουδήποτε χρωματότυπου και υπάρχει μόνο ένας κανόνας – δεν συνιστάται για ντροπαλά κορίτσια.

Ουδέτερη χρωματική παλέτα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Ουδέτερη χρωματική παλέτα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Για πολλές γυναίκες, τα ουδέτερα χρώματα αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία αρχίζουν να δημιουργούν το δικό τους προσωπικό στυλ. Οι βασικές κλασικές αποχρώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε ντουλάπα αλλά ποικίλλουν επίσης από εποχή σε εποχή, αν και όχι τόσο ευδιάκριτα.

Sailor Blue - ουδέτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Sailor Blue

Βαθιά, συγκρατημένη και ταυτόχρονα μαγική και ελκυστική σκούρη μπλε αποχρώση.

Γκρι Harbor Mist - ουδέτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Harbor Mist

Κομψό ασημένιο γκρι χρώμα “για τα πάντα”.

Warm Sand - ουδέτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Warm Sand

Χαλαρωτικό ουδέτερο χλιαρό χρώμα.

Coconut Milk - ουδέτερο χρώμα ανοιξη-καλοκαίρι 2018Coconut Milk

Μια ελαφρώς σιωπηρή υπόλευκη αποχρώση, που κάνει τα ζωντανά χρώματα να φαίνονται ακόμη πιο ελκυστικά.

Η παλέτα χρωμάτων της εποχής άνοιξη-καλοκαίρι 2018 αντιπροσωπεύεται από 12 αποχρώσεις μόδας αντί των συνηθισμένων 10  και αυτό μας δίνει το έδαφος για δημιουργικότητα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ντουλάπα μας με ζωντανά χρώματα χωρίς να φοβόμαστε ότι θα βγουν αμέσως έξω από τη μόδα ή ότι θα μαζεύουν σκόνη στη ντουλάπα  μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Χρωματίστε την εμφάνιση σας με λαμπερά χρώματα από την Stylati! Βρείτε εδώ τη νέα μας κολεξιόν –

https://stylati.gr/el/product-category/katastima/mplouzes/


Τα κορυφαία χρώματα για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018

Irina Korneeva

Σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων

Αφήστε μια απάντηση