You are currently viewing Πασαρέλα κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018 απο την Stylati
κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Πασαρέλα κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018 απο την Stylati

Rate this post

Η εορταστική βραδιά που αφιερώθηκε στην Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου διοργανώθηκε από το εκδοτικό οίκο του περιοδικού Σαλονίκη City και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Elite στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί ταλαντούχοι συμμετέχοντες – μουσικοί, καλλιτέχνες, χορευτές έλαβαν μέρος στην επίσημη εκδήλωση.

Ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενη να παρουσίασω την εταιρεία μου Stylati και τη νέα μας κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι σε αυτό το gala γιατί τον Μάρτιο του 2018 η εταιρεία μας γιόρτασε την 2ετή επέτειό της.

Την ιδέα να κάνω την δική μου μάρκα επώνυμων γυναικείων ρούχων την έχω εδώ και πολύ καιρό, ακόμα όταν ήμουν στη Ρωσία αλλά κατάφερα να την πραγματοποιήσω στην Ελλάδα.

Μου αρέσουν τα θηλυκά, ρομαντικά αλλά και λειτουργικά – απλά ρούχα. Ως εκ τούτου, στη κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018, υπάρχουν πολλά φορέματα και ολόσωμες φόρμες. Πιστεύω ότι τα ρούχα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να εκφράσεις τον εαυτό σου, την ατομικότητά σου και ότι στον κόσμο του mass market και του fast fashion είναι όλο και πιο δύσκολο να γίνει.

Δημιουργώ επώνυμα ρούχα για τις γυναίκες με στυλ, μου αρέσει να φορούν τα ρούχα μου καθημερινά και να γίνουν αγαπημένα τους κομμάτια. Είμαι περήφανη  που έχουμε ήδη τακτικούς πελάτες.

Aναδείξτε τη θηλυκότητά σας και απογειώστε το look σας με τα μοναδικά ρούχα της νέας συλλογής της Stylati. Βρείτε την καινούρια κολεξιόν μας εδώ –

https://www.stylati.fashion/el/foremata

Irina Korneeva

Σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων

Αφήστε μια απάντηση