You are currently viewing Ντυθείτε με στυλ χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά στα ρούχα
ΝΤΡΑΠΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

Ντυθείτε με στυλ χωρίς να ξοδέψετε πολλά λεφτά στα ρούχα

Rate this post

Όταν ρίχνετε μια ματιά στην ντουλάπα σας, κάνετε την σκέψη “δεν έχω τίποτα να φορέσω”; Σίγουρα το κάνετε. Για να ντυθείτε κομψά, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε όλο το μισθό σας στα ρούχα.

Ερευνήστε τον εαυτό σας.

Οι προσωπικές χρωματικές προτιμήσεις , ο σωματότυπος, το επάγγελμα, τα ενδιαφέροντα και ο τρόπος ζωής σας θα σηματοδοτήσουν την αφετηρία για τη δημιουργία του δικού σας, μοναδικού, στυλ.

Έτσι, πρώτα απ ‘όλα πρέπει να δώσετε προσοχή στα βασικά κομμάτια της ντουλάπα σας.

Να είναι ουδέτερα κομμάτια που να μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με τα υπόλοιπα. Αυτά θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να είναι μία φούστα σε ουδέτερο χρώμα ή ένα Στενό παντελόνι που ανάλογα με την περίσταση θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε με ένα συντηρητικό λευκό πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι στυλ Boho. Το Εφαρμοστό μαύρο Πένσιλ φόρεμα θα πρέπει να γίνει ένα must-have κομμάτι της ντουλάπας – στην πραγματικότητα μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιπτώσεις.

Ωστόσο, αποφύγετε να αγοράσετε τα ίδια πράγματα.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε τηνεντύπωση ότι έχετε τη συνήθεια να φοράτε τα ίδια πράγματα εδώ και χρόνια. Αυτό, τουλάχιστον, είναι βαρετό. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε. Εάν η ντουλάπα σας είναι πολύ μονότονη σε χρώματα, προσθέστε μερικές χρωματικές πινελιές σε αυτήν. Μην ανησυχείτε για τα συντηρητικά ρούχα – ένα Ρομαντικό φόρεμα με Φλοράλ μοτίβο ή ένα μπλουζάκι της Polka dot σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Είναι καλύτερο να εξαλειφθεί η συνήθεια των παρορμητικών αγορών.

Μην παρασύρεστε από τις διαφημίσεις και μην παρακολουθείτε τυφλά τη μόδα. Τα ρούχα πρέπει να σας εξυπηρετούν και να υπογραμμίζουν τις καλύτερες πλευρές σας. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να νοιώθετε ψυχολογικά άνετα. Αν, για παράδειγμα, η φούστα είναι πιόκοντή από ότι θα θέλατε, θα αισθάνεστε ανασφαλής και έτσι είναι απίθανο η φούστα να γίνει η αγαπημένη σας. Ή ίσως ποτέ δεν θα την ξαναφορέσετε. Όταν αγοράζετε ένα καινούριο ρούχο, πρέπει να σκέφτεστε το τελικό λουκ που θα έχετε. Δεν είναι πολύ πρακτικό, για παράδειγμα, να πάρετε ένα μοντέρνο Crop Top και μετά να πρέπει να αγοράσετε και παντελόνι, παπούτσια, σακάκι κτλ. για να τα συνδυάσετε. Τελικά θα καταλάβετε ότι το ψιλόμεσο παντελόνι και η ακάλυπτη κοιλιά δεν σας κολακεύουν.

Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι!

Μην αγοράζετε ρούχα σε μικρότερο μεγέθος απο αυτό που πρέπει. Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις – τα μικρότερα μεγέθη σας ξεγελούν και σας προσθέτουν οπτικά επιπλέον κιλά.

Μην αγοράζετε πολύ φτηνά ρούχα.

Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα καλής ποιότητας ρούχο αντί για δέκα – “αμφιβόλου ποιότητας”. Συνήθως τα φθηνά ρούχα κατασκευάζονται από υφάσματα χαμηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν ακόμη και να βλάψουν την υγεία σας. Τι μπορώ να πω για το πως θα σας “κάθεται”; Καιτι θα γίνει μετά το πρώτο πλύσιμο; Είναι καλύτερα να μην το φανταστώ καν.

Ντυθείτε ανάλογα με την περίσταση.

Δεν είναι καλή ιδέα, για παράδειγμα, να φορέσετε σανδάλια Gladiator για μια επίσημη εκδήλωση και γόβες για ένα beach party.

Μην πάτε στα άκρα.

Λατρεύω τη Lady Gaga, αλλά όπως γνωρίζουμε, είναι μια δουλειά ολόκληρης της στυλιστικής ομάδας πίσω από κάθε εμφάνιση της και αυτό που φαίνεται καλό στη σκηνή δεν είναι κατάλληλο για να ταξιδεύεις με το μετρό. Στην καθημερινή ζωή θα πρέπει να προτιμάτε πρακτικά και άνετα ρούχα.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Αν ολοκληρώσετε το look με το Ντραπέ Μαύρο Φόρεμα, με sneakers και ένα δερμάτινο σακάκι και κάνετε και μια κοτσίδα στα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα ή για καφέ με τους φίλους σας. Αλλά σε συνδυασμό με χρυσές γόβες, clutch και ένα βραδινό περιδέραιο – θα είναι η τέλεια εμφάνιση για να παρευρεθείτε σε κάποιο επίσημο γεγονός.

Θυμηθείτε τα λόγια της θρυλικής Coco Chanel – «Η μόδα περνάει, το στυλ παραμένει».

Δείτε όλα τα εντυπωσιακά φορέματα μας και ντυθείτε με στυλ!

https://www.stylati.gr/el/foremata

Irina Korneeva

Σχεδιάστρια γυναικείων ενδυμάτων

Αφήστε μια απάντηση